To streker

To Streker ble etablert i 2014 med hensikten å kunne tilby kunder og partnere regnskapstjenester og rådgivning med høy kvalitet. Vårt selskap er i stadig vekst.

Vi verdsetter forholdet til våre kunder, og det er avgjørende for oss å gi best mulig service. Å ha respekt og lojalitet for våre kunder hjelper oss å forstå deres behov. Å bygge nært samarbeid med våre kunder gjør at vi kan øke vår kunnskap om kundens virksomhet. Disse verdiene hjelper oss til å utvikle skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde.

Vi har dyktige medarbeidere på tvers av virksomheten, som hver bringer sine unike ferdigheter til selskapet og våre kunder. Dette gjør at vi kan være konkurransedyktige i en bransje som stadig utvikler seg. Vi forstår hvor krevende hvert prosjekt kan være å begynne, følge opp og utvikle. Vi er derfor dedikerte til å kontinuerlig utvikle vår kompetanse og våre samarbeidsevner. Dette slik at vi kan opprettholde høye standarder, mål og verdier for å gi best mulig service til våre kunder og partnere.

ØKONOMI

 

To Streker Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå i sterk vekst. Selskapet ble opprettet tidlig våren 2014 og har siden den gang hatt en eventyrlig vekst og er nå gasellebedrift for andre år på rad. Vi leverer regnskapstjenester og det meste innen økonomisk rådgivning i tilknytning til dette. Vi tar på oss alt fra spesifikke tjenester, slik som årsoppgjør og lønn, til fullstendig outsourcing av regnskap og økonomi. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og ønsker, og vi bistår med gode rutiner og effektivisering. Din opplevelse som kunde betyr mye for oss og vi streber etter å gi deg opplevelsen av å være en prioritert kunde.  

 

Vår misjon er å gi våre kunder høy regnskapsmessig kvalitet med fokus på effektive prosesser og lett tilgjengelige løsninger.

SYSTEMER

 

Et godt regnskapssystem er vesentlig for en effektiv og opplysningsrik regnskapsproduksjon. To Streker Økonomi AS har erfaring og kompetanse med flere relevante regnskaps- og lønnssystemer, og bistår gjerne med valg av det rette systemet for deres behov. Hos oss benytter vi i all hovedsak regnskapssystemet Tripletex, som er et oversiktlig, fremtidsrettet og effektivt regnskapsprogram. For flere opplysninger om Tripletex henviser vi til tripletex.no.