Vi tilbyr

Økonomi

 

To Streker Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå i sterk vekst. Selskapet ble opprettet tidlig våren 2014 og har siden den gang hatt en eventyrlig vekst. Vi leverer regnskapstjenester og det meste innen økonomisk rådgivning i tilknytning til dette. Vi tar på oss alt fra spesifikke tjenester, slik som årsoppgjør og lønn, til fullstendig outsourcing av regnskap og økonomi. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og ønsker, og vi bistår med gode rutiner og effektivisering. Din opplevelse som kunde betyr mye for oss og vi streber etter å gi deg opplevelsen av å være en prioritert kunde.  

 

Vår misjon er å gi våre kunder høy regnskapsmessig kvalitet med fokus på effektive prosesser og lett tilgjengelige løsninger.

 

Systemer

 

Et godt regnskapssystem er vesentlig for en effektiv og opplysningsrik regnskapsproduksjon. To Streker Økonomi AS har erfaring og kompetanse med flere relevante regnskaps- og lønnssystemer, og bistår gjerne med valg av det rette systemet for deres behov. Hos oss benytter vi i all hovedsak regnskapssystemet Tripletex, som er et oversiktlig, fremtidsrettet og effektivt regnskapsprogram. For flere opplysninger om Tripletex henviser vi til tripletex.no.

PARTNERS

© 2016 av To Streker Økonomi AS

 

Org: NO913130863MVA

 

Sommerrogata 17, 0255 Oslo